top of page
“De trots, om hoe je een kind op de wereld hebt gezet. De liefde voor je kind, die voelbaar van de foto’s afspat. De tederheid, als je ziet hoe jullie samen een team vormden tijdens de bevalling. Ik wil dat je het allemaal voelt als je na de geboorte de foto’s terugziet. Maar boven alles hoop ik dat de foto’s je een boost geven in je zelfverzekerdheid. Want dit heb jij, dit hebben jullie, maar wel even gedaan. Liefde is leven geworden. En daar mag jij, daar mogen jullie, onwaarschijnlijk trots op zijn.”
393766780_811371190994011_1844632421710272202_n.jpg

Jullie zijn niet de enigen die jullie kindje voor het eerst ontmoeten. Ook anderen willen heel graag kennismaken!

 

Ben je voor een tweede, derde of meerdere keer ouders geworden, dan is het na jullie eerste ontmoeting met jullie kindje ook tijd om de oudere broers en/of zussen kennis te laten maken met de nieuwe telg. Een gouden moment! Met een mengeling van nieuwsgierigheid en spanning op hun gezichten komen de oudere kinderen binnen. De één verschuilt zich achter papa. De ander kruipt direct bij mama. En weer een ander is niet bij de baby weg te slaan, omarmt de nieuwe aanwinst en laat al het ‘zorgen voor’ in zich naar boven komen.
 

Misschien is dit wel je eerste kindje en zijn het de kersverse grootouders, ooms, tantes, neefjes en/of nichtjes die zo uitgezien hebben naar dit moment en nu jullie kindje voor het eerst gaan ontmoeten. Of misschien komen zij juist met de andere kinderen in het gezin binnen. Hoe het ook is: laat hun
reactie vastleggen, want deze momenten zijn goud waard!


Deze momenten moet je beleven. Met volle teugen. Dit zijn geen momenten waarop je druk moet zijn met een camera om alles vast te leggen, dit zijn momenten die maar één keer voorbijkomen en die je voluit mag voelen en ervaren. Ik leg deze herinneringen daarom graag voor je vast, zodat jullie volledig in het moment kunnen zijn.

 

En… heel belangrijk: deze unieke momenten vangen we niet alleen op de foto, maar juist ook op film. Want de geluiden, de opmerkingen, de reacties: dit moment is zó uniek. Die eerste reactie(s) wil je dus terug kunnen zien! Opnieuw en opnieuw. Ik regel het voor je.

Willen jullie kennis met mij maken? Dat vind ik geweldig! 

De eerste ontmoeting | €295.-

Dit pakket omvat een foto- en filmsessie binnen 48 uur na de geboorte, waarbij het kindje wordt                         voorgesteld aan familieleden zoals oudere broer(s) en/of zus(jes), grootouders en andere familieleden.

  • Voorafgaand kennismakingsgesprek: Voorafgaand aan de fotosessie plannen we een gezamenlijk kennismakingsgesprek, meestal vóór de 36e week van de zwangerschap, om jullie wensen en verwachtingen te bespreken.

  • Snelle levering van eerste foto's: Binnen 48 uur na het vastleggen van de beelden, ontvangen jullie de eerste (ongeveer tien) foto's, zodat jullie snel kunnen genieten van de eerste beelden.

  • Beveiligde online galerij: Alle gemaakte foto's worden geleverd via een beveiligde online galerij, waar jullie gemakkelijk toegang toe hebben om de foto's in kleur of zwart-wit te bekijken en te downloaden.

  • Exclusief kilometervergoeding en parkeerkosten: De genoemde prijzen zijn exclusief kilometervergoeding vanaf de woonplaats van de fotograaf en eventuele parkeerkosten die van toepassing kunnen zijn.

  • Jij bepaalt over het gebruik van de beelden: Natuurlijk deel ik heel graag vol trots iets uit deze reportage. Maar in tegenstelling tot het portfoliopakket bepaal jij in dit pakket over het gebruik van de beelden. Jij geeft aan wat wel en niet gebruikt mag worden en waar en wanneer ik foto’s mag publiceren of mag gebruiken voor promotiedoeleinden.

* Toestemming voor het gebruik van de beelden: Je kiest voor het (voordelige) portfoliopakket. Dit betekent dat de beelden door mij gedeeld mogen worden. Ik mag de gemaakte beelden naar eigen wens en inzicht gebruiken voor alle promotiedoeleinden die ik nodig acht voor mijn werk.

* Ontvang €100,-
portfolio korting

Ontmoeting Pien (13).jpg
Ontmoeting Pien (4).jpg
Ontmoeting Pien (9).jpg

''Nieuwsgierig hoe ouders terugblikken op hun meest kostbare momenten?

Lees zelf waarom zij zo blij zijn met hun geboorteverhaal in beeld.''

Momenten fotografie - Emily 240522-16-min.jpg

Verwacht je een kindje en wil jij die eerste ontmoetingen vastleggen op foto en film?

Neem dan direct contact met mij op!

bottom of page