top of page
Momenten fotografie - Emily 240522-6-min.jpg
Emily

Hi! Emily hier, jouw geboortefotograaf die met een hart vol liefde op missie is om herinneringen te maken die een leven lang met je meegaan.

 

Al sinds 2014 leg ik voor mensen de meest intieme momenten van het leven vast. Dat begon al op mijn 17e, toen ik met klotsende oksels, vol adrenaline, op mijn scooter sprong om naar mijn allereerste bevalling te gaan. Die eerste bevalling was een eyeopener. Een wervelwind van emoties en wonderen die me nooit meer los zou laten. Vanaf dat moment wist ik: dit is wat ik wil doen.

Ik wil niet alleen deze indrukwekkende momenten vastleggen, ik wil verhalen vertellen, jullie liefde vangen en de magie vastleggen.

Mijn liefde voor geboortefotografie ontvlamde direct. Terwijl ik mijn rijbewijs haalde om door heel Nederland (en zelfs België) te kunnen crossen voor geboortes, groeide de passie voor dit vak steeds groter.
Dus hoewel mijn scooter tegenwoordig alleen nog maar stof staat te verzamelen in de garage, is de passie voor het vastleggen van prachtige momenten onverminderd.

Zelf ben ik inmiddels ook een trotse moeder van twee prachtige kinderen, Fynn & Mia. Ook ik heb zelf ervaren hoe waardevol het is om je bevalling vast te laten leggen.

Onze zoon Fynn kwam na een lange zwangerschap vol complicaties ter wereld. Ik koos er (uiteraard) voor om een geboortefotograaf in te schakelen. Als ik door de foto’s blader, voel ik direct weer de kracht en de liefde die de fotograaf vastgelegd heeft, midden in de onzekerheid en de storm aan emoties die zo’n bevalling toch ook met zich meebrengt. Zo kostbaar!


Bij de geboorte van onze dochter Mia was het een ander verhaal. Doordat ik besmet was met het coronavirus kon er geen fotograaf aanwezig zijn. Vanwege het virus heb ik grote gaten in mijn geheugen, gaten die nu niet opgevuld worden door foto’s. En hoewel mijn dochter het mooiste geschenk is dat ik me kon wensen, besef ik dus des te meer de onschatbare waarde van die beelden die ik nu mis.

 

Beide ervaringen hebben me gevormd tot de geboortefotograaf die ik vandaag de dag ben. Hun geboortes waren allebei uniek en vol emoties. Van vreugde tot angst, van liefde tot verdriet. En hoewel ik bij mijn eigen geboortes niet achter de camera kon staan, besef ik nu als geen ander de waarde van die beelden én van de aanwezigheid van een geboortefotograaf. 

Als geboortefotograaf ben ik veel meer dan alleen een fotograaf. Ik ben er tijdens je bevalling als vertrouwenspersoon, als steunpilaar, als supporter én als herinneringenmaker. Ik sta klaar om jullie verhaal vast te leggen, met alle liefde en zorg die het verdient, in mooie én in moeilijke tijden. Laten we samen magie creëren, één klik tegelijk. 📷💖

240101 Emily Niebeek.png

Keurmerk

Als erkend geboortefotograaf met keurmerk waarborg ik de kwaliteit en professionaliteit van mijn werk. Getoetst door experts en een onafhankelijke toetsingscommissie sta ik garant voor topapparatuur, prachtige foto's en ontspanning en gemoedsrust voor mijn klanten.

3.jpg

Contract met Isala Zwolle & St Jansdal Harderwijk

Als geboortefotograaf heb ik een contract bij Isala Zwolle en bij het st. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk. Dat geeft mij de unieke mogelijkheid om aanwezig te zijn op de operatiekamer bij een geplande keizersnede. Niet iedere fotograaf mag zomaar fotograferen op de operatiekamer. Dankzij dit contract heb ik daar echter wél toegang, dus ook bij een geplande keizersnede fotografeer ik graag jullie kostbare momenten.

top 5 ervaren.png

Gewonnen prijzen

Als geboortefotograaf heb ik verschillende prijzen gewonnen, waarbij ook nog een eervolle vermelding en de publieksprijs. Ik behoor tot de top vijf van ervaren geboortefotografen en heb een prachtige tweede plaats behaald in de categorie Keizersnede. Wat een geweldige erkenning! 🏆📷

geboorte achter de schermen (3)-min.jpg

10 jaar ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring leg ik bevallingen vast in alle vormen en maten: van keizersneden tot thuis- en badbevallingen, meerlingen en zelfs het moeilijke afscheid van stilgeboren baby's. Elk moment verdient het om gekoesterd te worden en ik sta klaar om deze kostbare herinneringen voor jullie vast te leggen.

Contact

Laan 12a
8071 JA 
Nunspeet

Bedankt voor je bericht, ik beantwoord deze binnen 3 werkdagen.

bottom of page