top of page
Als liefde en zorg samenkomen in de vorm van een geplande keizersnede, leg ik jullie geboorteverhaal graag vast. Ook de geplande keizersnede is een moment van overgave, vertrouwen, verwachting en onvoorwaardelijk liefde. Jullie reis, jullie emoties, gevangen en vereeuwigd op beeld!
3.jpg

Met liefde en toewijding leg ik de meest bijzondere momenten van het leven vast. Ik documenteer graag het prachtige verhaal van jullie gezin, vanaf het moment van de geplande keizersnede tot aan de eerste ontmoeting met jullie kindje.

Het plannen van een keizersnede is vaak zorgvuldige beslissing, die rekening houdt met het welzijn van moeder en kind. Voor de één brengt het teleurstelling mee, de ander is enorm opgelucht. Of je voelt het allebei. Hoe dan ook: de reis van jouw kindje van je buik naar je armen verdient het om vastgelegd te worden. Als fotograaf sta ik bij je keizersnede klaar om jullie geboorteverhaal vast te leggen op beeld, met aandacht voor elk emotioneel moment en elk teder gebaar.

Vanaf de start van de keizersnede tot aan het magische moment dat je kindje uit je buik in je armen gelegd wordt, sta ik naast jullie en leg elk kostbaar moment vast op foto en/of film. Als jij de beelden straks terugziet, zul je niet alleen zien hoe je kindje op de wereld kwam, maar ook hoe jullie liefde en verbondenheid zichtbaar werd tijdens deze bijzondere reis.

Laat mij jullie geboorteverhaal vereeuwigen, zodat jullie nog jarenlang terug kunnen kijken op de kracht, schoonheid en liefde die jullie hebben ervaren tijdens de geboorte van jullie kindje.
 
Neem vandaag nog contact op om deze toekomstige herinneringen blijvend te koesteren in een prachtig geboorteverhaal.

Willen jullie kennis met mij maken? Dat vind ik geweldig! 

Keizersnede | €1195.-
 • Persoonlijk kennismakingsgesprek: We ontmoeten elkaar, bij jou thuis of online, voor een                    persoonlijk gesprek waarin we jouw geboorteplan besprekenen elkaar beter leren kennen.

 • 24/7 stand-by-dienst: Vanaf week 38 sta ik 24/7 voor je klaar, zodat ik direct beschikbaar ben wanneer jullie naar het ziekenhuis gaan.

 • Fotografie vanaf het moment van aankomst: Ik leg de bijzondere momenten vast vanaf het moment dat jullie arriveren in het ziekenhuis, inclusief de voorbereidingen en de geboorte zelf.

 • Snel voorproefje: Binnen 48 uur na de geboorte ontvang je vast een preview van zorgvuldig geselecteerde foto's, zodat je snel kunt genieten van de eerste herinneringen.

 • Privé online galerij: Kies een selectie van 100 zorgvuldig nabewerkte foto's in jouw persoonlijke online galerij. Download jouw selectie gemakkelijk en deel ze met familie en vrienden.

 • Fotoalbum: Ontvang een prachtig fotoalbum van 20x20cm met 10 pagina's, gevuld met de meest memorabele momenten van jouw bevalling.

 • Exclusieve beelden: Natuurlijk deel ik heel graag vol trots iets uit deze reportage. Maar in tegenstelling tot het portfoliopakket bepaal jij in dit pakket over het gebruik van de beelden. Jij geeft aan wat wel en niet gebruikt mag worden en waar en wanneer ik foto’s mag publiceren of mag gebruiken voor promotiedoeleinden. En wil jij alles voor jezelf houden? Dan is dat natuurlijk ook helemaal oké.

 • Extra bij te boeken:

 • Bewegende beelden met eigen gekozen muziek: Naast foto’s maak ik in dit pakket ook bewegende beelden. Jij ontvangt een filmpje met deze beelden, met daaronder door jou gekozen muziek voor een extra persoonlijk tintje.

 • Upgrade van fotoalbum: Samen kunnen wij kijken naar jullie wensen en wat het beste bij jullie past. 

 • * Toestemming voor het gebruik van de beelden: Je kiest voor het (voordelige) portfoliopakket. Dit betekent dat de beelden door mij gedeeld mogen worden. Ik mag de gemaakte beelden naar eigen wens en inzicht gebruiken voor alle promotiedoeleinden die ik nodig acht voor mijn werk.

* Ontvang €500,-
portfolio korting

6.jpg
3.jpg
Geboorte Xem (1).jpg
​Extra informatie:
 • Voorafgaand intakegesprek: Voorafgaand aan de fotosessie plannen we een gezamenlijk kennismakingsgesprek, meestal vóór de 36e week van de zwangerschap, om jullie wensen en verwachtingen te bespreken. Alles over de precieze werkwijze lees je hier.

 • Back-up fotograaf: Als geboortefotograaf die zelf ook moeder van twee jonge kinderen is, kan het een enkele keer voorkomen dat ik niet beschikbaar ben voor alle momenten. In dat geval heb ik een back-up fotograaf, die na ontvangst van alle informatie bij jullie bevalling aanwezig kan zijn, mits jullie daar toestemming voor geven. We bespreken alle details tijdens het kennismakingsgesprek. Daarnaast kan ik in noodgevallen altijd terugvallen op mijn brede netwerk van geboortefotografen. 

 • Extra Opties: Het is mogelijk om de betaling in termijnen te voldoen. Vraag hier gerust naar tijdens het eerste gesprek.

''Nieuwsgierig hoe ouders terugblikken op hun meest kostbare momenten?

Lees zelf waarom zij zo blij zijn met hun geboorteverhaal in beeld.''

Momenten fotografie - Emily 240522-16-min.jpg

Verwacht je een kindje en wil jij de geplande keizersnede vast laten leggen?


Neem dan direct contact met mij op!

bottom of page