top of page
“De trots, om hoe je een kind op de wereld hebt gezet. De liefde voor je kind, die voelbaar van de foto’s afspat. De tederheid, als je ziet hoe jullie samen een team vormden tijdens de bevalling. Ik wil dat je het allemaal voelt als je na de geboorte de foto’s terugziet. Maar boven alles hoop ik dat de foto’s je een boost geven in je zelfverzekerdheid. Want dit heb jij, dit hebben jullie, maar wel even gedaan. Liefde is leven geworden. En daar mag jij, daar mogen jullie, onwaarschijnlijk trots op zijn.”
394187126_811606417637155_2581855914561496095_n.jpg

Ik geloof in het vastleggen van de meest bijzondere momenten van het leven en doe dat met liefde en toewijding. Ik documenteer graag het prachtige verhaal van jullie gezin, vanaf het allereerste moment van nieuw leven tot aan de eerste ontmoeting met jullie kindje. 

Het ontstaan van een nieuw leven is een wonderbaarlijke reis, intens, liefdevol en krachtig. Als geboortefotograaf sta ik klaar om jullie geboorteverhaal vast te leggen op beeld, met aandacht voor elk emotioneel moment en elk teder gebaar.

Van de verwachtingsvolle aanloop naar de geboorte tot aan de magische geboorte zelf, sta ik naast je en vang elk kostbaar moment op foto en/of film. Als jij de beelden straks terugziet, zie je niet alleen zien hoe jullie deze reis samen hebben beleefd, maar ook hoe de liefde en verbondenheid tussen jullie aanwezig was tijdens deze
speciale geboortereis.

Laat mij jullie geboorteverhaal vereeuwigen, zodat jullie nog jarenlang terug kunnen kijken op de kracht, schoonheid en liefde die jullie hebben ervaren tijdens de geboorte van jullie kindje.
 
Neem vandaag nog contact op om deze toekomstige herinneringen blijvend te koesteren in een prachtig geboorteverhaal.

Willen jullie kennis met mij maken? Dat vind ik geweldig! 

  • Persoonlijk kennismakingsgesprek: We ontmoeten elkaar bij jou thuis of online voor een                                  persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen bespreken  en het geboorteplan doornemen.

  • 24/7 stand-by-dienst: Vanaf week 38 sta ik dag en nacht paraat om jouw bevalling vast te leggen. 

  • Uitgebreide fotografie: Ik documenteer jullie reis vanaf zo’n 4-5 cm ontsluiting tot 2 uur na de geboorte, waarbinnen ik al die oprechte emoties en kostbare momenten vastleg.

  • Snel voorproefje: Binnen 48 uur na de geboorte ontvang je vast een preview van zorgvuldig geselecteerde beelden, zodat je al snel kunt genieten van de eerste herinneringen.

  • Privé online galerij: Alle zorgvuldig nabewerkte foto's en bewegende beelden worden verzameld in jouw persoonlijke online galerij, klaar om te downloaden en te delen met vrienden en familie.

  • Handgemaakt album: Ontvang een prachtig handgemaakt album van 20x20cm met 10 pagina's, gevuld met de meest memorabele momenten van jouw bevalling.

  • Exclusieve beelden: Natuurlijk deel ik heel graag vol trots iets uit deze reportage. Maar in tegenstelling tot het portfoliopakket bepaal jij in dit pakket over het gebruik van de beelden. Jij geeft aan wat wel en niet gebruikt mag worden en waar en wanneer ik foto’s mag publiceren of mag gebruiken voor promotiedoeleinden. En wil jij alles voor jezelf houden? Dan is dat natuurlijk ook helemaal oké.

Extra bij te boeken:

  • Bewegende beelden met eigen gekozen muziek: Naast foto’s maak ik in dit pakket ook bewegende beelden. Jij ontvangt een filmpje met deze beelden, met daaronder door jou gekozen muziek voor een extra persoonlijk tintje.

  • Upgrade van fotoalbum: Samen kunnen wij kijken naar jullie wensen en wat het beste bij jullie past. 

* Toestemming voor het gebruik van de beelden: Je kiest voor het (voordelige) portfoliopakket. Dit betekent dat de beelden door mij gedeeld mogen worden. Ik mag de gemaakte beelden naar eigen wens en inzicht gebruiken voor alle promotiedoeleinden die ik nodig acht voor mijn werk.

* Ontvang €500,-
portfolio korting

Momenten fotografie - Emily 240202-2-min.jpg
Momenten fotografie - Emily 240202-min.jpg
Momenten fotografie - Emily 240202-5-min.jpg
​Extra informatie:

- Voorafgaand Kennismakingsgesprek: Voorafgaand aan de fotosessie plannen we een gezamenlijk kennismakingsgesprek, meestal vóór de 36e week van de zwangerschap, om jullie wensen en verwachtingen te bespreken. Alles over de precieze werkwijze lees je hier.

- Back-up fotograaf: Als geboortefotograaf die zelf ook moeder van twee jonge kinderen is, kan het een enkele keer voorkomen dat ik niet beschikbaar ben voor alle momenten. In dat geval heb ik een back-up fotograaf, mijn collega Corry, die na ontvangst van alle informatie bij jullie bevalling aanwezig kan zijn, mits jullie daar toestemming voor geven. Corry is een ervaren geboortefotograaf met uitgebreide ervaring in het vastleggen van bijzondere geboortemomenten. We bespreken alle details tijdens het kennismakingsgesprek. Daarnaast kan ik in noodgevallen altijd terugvallen op mijn brede netwerk van geboortefotografen.

- Betaling in termijnen: Het is mogelijk om de betaling in termijnen te voldoen. Vraag hier gerust naar tijdens het eerste gesprek.

''Nieuwsgierig hoe ouders terugblikken op hun meest kostbare momenten?

Lees zelf waarom zij zo blij zijn met hun geboorteverhaal in beeld.''

Momenten fotografie - Emily 240522-16-min.jpg

Verwacht je een kindje en wil jij de geboorte vast laten leggen?


Neem dan direct contact met mij op!

bottom of page